Sådan fjernstarter du med FordPass®*?

Når du har aktiveret dit FordPass® Connect-modem, har du adgang til at fjernstarte din bil i FordPass. Se nedenstående for flere detaljer.

Krav til fjernstart

Før du begynder, skal du sikre dig, at følgende betingelser er opfyldt:

Fjernstart med FordPass:

Vælg rullemenuen nedenfor med din FordPass App-version for flere detaljer om, hvordan du fjernstarter din bil i FordPass.

FordPass App 5.X - Brændstof- (ICE) og plugin hybridbiler (PHEV)

For at fjernstarte brændstof- og plugin hybridbiler med FordPass-appen 5.X:

1. Åbn FordPass-appen.
  2. Vælg Min bil.
  3. Skub Start-knappen helt til højre på din skærm.

Anmodningen indlæses, din bils status ændres, og når bilen er startet, vises den forventede varighed af fjernstarten.

FordPass App 5.X - Elbiler (BEV)

For at fjernstarte elbiler (BEV) med FordPass 5.X:

1. Åbn FordPass-appen.
  2. Vælg Min bil.
  3. Tryk på Ventilator-ikonet.

Bemærk: Din bils forkonditionering begynder.

Forespørgslen indlæses, din bils status ændres, og når klimaanlægget er tændt, vises den forventede varighed af fjernstarten.

FordPass App 4.X

Sådan fjernstartes med FordPass App 4.X:

1. Åbn FordPass-appen.
  2. Vælg Hjem.
  3. Hold knappen Start nede for at starte bilen.

En meddelelse vil blive vist, når din bil er startet. Denne besked vises i 10 sekunder.

Hvordan kan jeg tilpasse varigheden af ​​fjernstarter?

Efter fjernstart kan din bil være tændt i fem, ti eller femten minutter, før den slukker. Denne varighed kan ændres i bilens indstillinger. Hvis din bil ikke automatisk slukker, vil du modtage besked.

For at ændre varigheden af fjernstarter.

Hvad hvis fjernstarten ikke virker?

Flere fejlsøgningsmuligheder

Hvis du oplever andre udfordringer, kan du besøge FordPass' support-side for at få hjælp.

Flere oplysninger

Hvordan planlægger jeg en fjernstart?
Hvad skal jeg gøre, hvis min aktivering afventer?
Hvorfor går min bil i dyb dvale?
Hvordan afbryder jeg en fjernstart via FordPass?

*FordPass Appen er kompatibel med udvalgte smartphoneplatforme og tilgængelig via download. Der kan være gebyrer forbundet med dataforbindelsen.