Hvordan administrerer jeg planlagte fjernstarter af min bil ved hjælp af FordPass®*?

Når du bruger FordPass-appen, har du mulighed for at planlægge fjernstart af din bil. Se detaljerne nedenfor for at få adgang.

Krav til planlagt fjernstart

Sørg for, at din bil opfylder alle krav for at bruge planlagt fjernstart, som er:

Begrænsninger for planlagt fjernstart

For at sikre den bedste ydelse er der visse begrænsninger. Du kan ikke:

• Oprette flere identiske planlagte fjernstarter.
  • Oprette mere end 10 planlagte fjernstarter.
  • Gemme en planlagt fjernstart, hvis der mangler information, som f.eks. tidspunkt.
  • Opret, aktiver eller deaktiver en planlagt fjernstart inden for fem minutter efter dit planlagte starttidspunkt.

FordPass planlagt fjernstart

Vælg rullemenuen med din FordPass App-version nedenfor for at få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer, redigerer, sletter eller deaktiverer dine planlagte fjernstarter.

Oprettelse af planlagt fjernstart - FordPass App 5.X -versionen

Sådan oprettes en planlagt fjernstart i FordPass:

1. Log ind i FordPass-appen.
  2. Gå til skærmen Bil.
  3. Rul ned og vælg Afgangstider.
    • Hvis du tilføjer din første planlagte fjernstart, skal du vælge Tilføj.
    • Hvis du tilføjer yderligere planlagte fjernstarter, skal du vælge + i øverste højre hjørne.
  4. Indtast følgende efter behov:
    • Starttidspunkt
    • Bilens tidszone vælges automatisk baseret på din aktuelle tidszone
    • Ugedage  (specificerer, hvilke dage bilen skal starte automatisk)
  5. Tryk på Gem.

Opret en planlagt fjernstart - FordPass App 4.X -versionen

Sådan oprettes en planlagt start i FordPass:

1. Log ind i FordPass-appen.
  2. Gå til skærmen Min bil.
  3. Vælg feltet Afgangstid.
  4. Tryk på Tilføj afgangstid.
  5. Vælg Tid når skærmbilledet afgangstider vises.
  6. Indstil dit ønskede starttidspunkt, og tryk på Tilføj afgangstid.
  7. Vælg Ugedage.
  8. Vælg de ønskede dage for fjernstart og tryk på Gem.
  9. Vælg eventuelt Tidszone.
  10. Vælg den tidszone, der gælder for din planlagte fjernstart, og tryk på Bekræft.
  11. Tryk på Tilføj afgangstid.

Bemærkninger:

• Den planlagte fjernstart er nu aktiveret og kan slås til eller fra via skærmen for planlagte fjernstarter.
  • FordPass kan maksimalt gemme ti planlagte fjernstarter.

Redigering eller sletning af en planlagt fjernstart - FordPass App 5.X -versionen

Sådan redigerer eller sletter du en planlagt fjernstart i FordPass:

1. Log ind i FordPass-appen.
  2. Gå til skærmen Bil.
  3. Rul ned og vælg Afgangstider.
  4. Vælg den fjernstart, du ønsker at ændre eller fjerne.
    • For at fjerne den planlagte fjernstart skal du trykke på Slet nederst på skærmen. Bekræft sletning ved at vælge Slet i pop-op-beskeden.
    • For at redigere en planlagt start skal du trykke på en af ​​følgende muligheder og tilpasse informationen:
      • Tid - Skift starttidspunktet.
      • Bilens tidszone - Skift tidszonen for den planlagte fjernstart.
      • Ugedage - Hvilke dage bilen skal starte automatisk
  5. Tryk på Gem.

Rediger eller slet en planlagt start - FordPass App 4.X -versionen

Sådan redigerer eller sletter du en planlagt start i FordPass:

1. Log ind i FordPass-appen.
  2. Gå til Min bil.
  3. Tryk på feltet Afgangstider.
  4. Vælg en planlagt start.
    • For at fjerne en planlagt start helt, vælg Slet nederst på siden.

Bemærk: FordPass vil bekræfte, at din planlagte start er fjernet.

• For at redigere en planlagt fjernstarat skal du vælge afgangstiden og rette som ønsket:
      • Tid - Skift starttidspunktet.
      • Ugedage - Vælg hvilke dage din planlagte fjernstart skal være aktiv.
      • Tidszone - Skift tidszonen for den planlagte start.
  5. Tryk på Gem, når du er færdig på hver side.
  6. Bekræft alle ændringer ved at vælge Gem på siden afgangstider.

Deaktiver planlagt fjernstart - FordPass App 5.X -versionen

Sådan stopper du din planlagte fjernstart i FordPass:

1. Log ind i FordPass-appen.
  2. Gå til Min bil.
  3. Rul ned og vælg Afgangstider.
  4. Find den planlagte fjernstart, du vil deaktivere.
  5. Slide til venstre ud for den relevante afgangstid.

Din planlagte fjernstart/afgangstid vil ikke længere være aktiv.

Deaktivering af planlagt fjernstart - FordPass App 4.X -versionen

Sådan stopper du din planlagte start i FordPass:

1. Log ind i FordPass-appen.
  2. Gå til skærmen Min bil.
  3. Tryk på Afgangstider.
  4. Find den planlagte start, du vil deaktivere.
  5. Slide til venstre ud for den relevante afgangstid.

Din planlagte fjernstart/afgangstid vil ikke længere være aktiv.

Mere information

Hvordan fejlsøger jeg ved problemer med planlagte fjernstarter?

*FordPass Appen er kompatibel med udvalgte smartphoneplatforme og tilgængelig via download. Der kan være gebyrer forbundet med dataforbindelsen.

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.