Hvordan kontakter jeg en FordPass-guide?

Du kan chatte med eller ringe til en FordPass-guide via FordPass®*-appen. Vores FordPass-guider er tilgængelige: Mandag-lørdag ​​kl. 8-20 (søndag lukket).

Hjælp i FordPass-appen

Vælg i rullemenuen din FordPass-app-version for at få flere oplysninger om, hvordan du kontakter en medarbejder for at få support.

FordPass App 5.X -versionen

Sådan kontakter du support i FordPass-appen:

1. Log ind i FordPass-appen.
  2. Vælg Konto.
  3. Vælg Hjælp.
  4. Tryk på muligheden Ring for at kontakte en medarbejder.

FordPass App 4.X -versionen

Sådan kontakter du support i FordPass-appen:

1. Log ind i FordPass-appen.
  2. Vælg Konto.
  3. Vælg Hjælp.
  4. Tryk på en af de følgende knapper:
    • Chat
    • Ring

Ring til Ford Kundeservice:

Hvis du ikke kan få adgang til FordPass-appen, kan du ringe til vores Kundeservice på +45 4368 2000 (Tryk 2 for Kundeservice).

Mere om FordPass

For at finde mere information om FordPass kan du gå ind på vores FordPass support-side og søge efter dit emne.

Nyttige links til FordPass-support

Flere oplysninger

Hvordan opretter jeg en FordPass-konto?
Hvilke enheder understøtter FordPass?

*FordPass-appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og kan downloades.Der kan være gebyrer forbundet med dataforbindelsen.