Hvorfor virker min fjernstart ikke i FordPass®*?

Fjernstart kan mislykkes, hvis der er visse forhold, der forhindrer det (f.eks. åbne døre, eller at bilen allerede kører). Hvis du ikke kan fjernstarte din bil, skal du kontrollere kravene og fejlsøgningen i denne artikel.

Krav til fjernstart

Hvis din fjernstart ikke virker, skal du sørge for følgende:

• Alle bilens døre, bagagerum og motorhjelm er lukkede. FordPass vil advare dig, hvis en af dem er åben.
  • Motoren er slukket, når der anmodes om fjernstart.
  • Alarmen lyder ikke.
  • Din bils gear-vælger står i P (Parkering).
  • Fjernstart er aktiveret på bilens display. Sådan kontrollerer du dine indstillinger:
    1. Sørg for, at bilen er tændt, motoren kører, og at bilen er parkeret et godt ventileret, sikkert sted.
    2. Gå til Indstillinger > Køretøj > Fjernstart > System ved hjælp af pilene på dit rat.

Bemærk: Nogle paneler er forskellige og kan være angivet som Indstillinger > Avancerede indstillinger > Køretøj > Fjernstart > System.

3. Indstil Fjernstart til Aktiveret, hvilket vises ved et flueben.

Fejlsøgning af fjernstart

Når du har bekræftet, at du opfylder ovenstående krav:

1. Genstart din telefon, og forsøg at fjernstarte igen.
  2. Sørg for, at din bil ikke er i Dyb dvaletilstand.

Bemærk: Du kan også få en fejlmeddelelse, hvis du forsøger at lave for mange fjernstarter i træk. Kør i din bil for at nulstille indstillingerne for fjernstart.

Hvis dine fjernstarter mislykkes efter fejlsøgning, kan du kontakte en FordPass-guide for hjælp.

*FordPass Appen er kompatibel med udvalgte smartphoneplatforme og tilgængelig via download. Der kan være gebyrer forbundet med dataforbindelsen.