Hvad gør jeg, hvis Android Auto™* ikke vises efter opdatering af SYNC®** 3?

Hvis du oplever problemer med Android Auto efter en opdatering af SYNC 3, skal du udføre en fabriksnulstilling og en tændingscyklus.

Sådan gendannes Android Auto på din SYNC-skærm:

1. Udfør en fabriksnulstilling. Sørg for at lade nulstillingen fuldføre helt.

Bemærk: En SYNC-masternulstilling returnerer systemet til dets fabriksindstillinger. Du vil skulle parre din telefon på ny og gendanne eventuelle tidligere valgte indstillinger.

1. Tryk på Indstillinger på dit køretøjs SYNC-skærm.
    2. Tryk på Generelt.
    3. Rul eller swipe vertikalt indtil du ser Master Reset.
    4. Tryk på Master Reset. Der vises en meddelelse, der bekræfter, at alle systemindstillinger vil blive slettet og nulstillet til fabriksindstillinger.
    5. Tryk på Fortsæt. Meddelelsen "Nulstilling til fabriksindstillinger" vises, systemet slukker, og skærmen bliver tom. Systemet kan tage nogle minutter om at nulstille og genoptage normal funktion.
  2. Sørg for, at Velkommen -animationen vises, når nulstillingen er udført.
  3. Udfør en tændingscyklus
    1. Sluk for køretøjet.
    2. Åbn førerdøren og lås døren.
    3. Luk førerdøren.
    4. Vent to minutter, og sørg for, at radiodisplayet slukker helt.
    5. Genstart køretøjet.
  4. Sørg for, at "Velkommen"-animationen vises, når nulstillingen er gennemført.
  5. Vent på, at Hjem skærmen vises.
  6. Indsæt USB-stikket og start opdateringen igen. For at downloade SYNC-opdateringen, besøg Ford Support - G og indtast dit stelnummer (VIN).

Hvis ovenstående trin ikke løser problemet, skal du kontakte din Ford-forhandler for at få hjælp.

Yderligere oplysninger

Hvordan udpakker jeg SYNC-opdateringsfilerne til mit flashdrev?
Hvordan formaterer jeg mit flashdrev for at opdatere SYNC?

*Android Auto er et varemærke tilhørende Google LLC.

**Kør ikke, mens du er distraheret. Brug stemmestyrede systemer, når det er muligt. Brug ikke håndholdte enheder, mens du kører. Nogle funktioner er muligvis låst, når køretøjet er i gear. Det er ikke alle funktioner, der er kompatible med alle telefoner.