Hvordan udpakker jeg SYNC®* opdateringsfilerne til mit flashdrev?

For detaljerede instruktioner om, hvordan du udpakker SYNC-opdateringsfiler til et USB-flashdrev:

1. Gå ind på .
  2. Indtast dit Vehicle Identification Number (VIN), og vælg Søg efter opdatering.
  3. Vælg rullemenuen under SYNC OPDATERINGER.
    Bemærk: Hvis din SYNC-navigation er opdateret, vil du se et grønt flueben og en meddelelse om, at en opdatering ikke er tilgængelig for dit køretøj.
  4. Vælg USB-drev som din foretrukne installationsmetode, og følg instruktionerne.

Bemærk: Windows- og Mac-brugere kan finde de styresystemspecifikke instruktioner i den vedhæftede fil, som der linkes til i hvert afsnit af instruktionerne.

*Kør ikke mens du er distraheret. Brug stemmestyrede systemer, når det er muligt. Brug ikke håndholdte enheder, mens du kører. Nogle funktioner kan være deaktiveret, når køretøjet er sat i gear. Ikke alle funktioner er kompatible med alle telefoner.