Hvordan formaterer jeg mit USB-drev til exFAT eller FAT32 til SYNC®* opdateringer?

For at udføre en SYNC -softwareopdatering skal USB-drevet, også kendt som et flash- eller tommelfinger-drev, være formateret til:

• exFAT til SYNC 3
  • FAT32 til tidligere versioner af SYNC

Formatering af dit USB-drev

Vælg din computer fra rullemenuen nedenfor:

PC-brugere med Windows 10

Sådan formaterer du et USB-drev med Windows 10:

1. Indsæt USB-drevet i din computers USB-port.
  2. Vælg Start (Windows-ikon).
  3. Åbn File Explorer.
  4. Klik på Denne pc.
  5. Højreklik på dit USB-drev og vælg Format.
  6. Under Filsystemskal du vælge FAT32 eller exFAT.

PC-brugere med Windows 7

Sådan formateres et USB-drev med Windows 7:

1. Indsæt USB-drevet i din computers USB-port.
  2. Åbn Denne computer.
  3. Højreklik på dit USB-drev, og vælg Egenskaber.
  4. Under Filsystemskal du vælge FAT32 eller exFAT.

Mac-brugere

Sådan formaterer du et USB-drev med en Mac:

1. Indsæt USB-drevet i din computers USB-port.
  2. Åbn Finder.
  3. Gå til Programmer og hjælpeprogrammer, og klik på Diskværktøj.

Bemærk: Du kan også vælge Mac Launchpad i Docken og søge efter/vælge Diskværktøj.

4. Vælg dit flashdrev.
  5. Klik på knappen Slet øverst til højre på skærmen. Bemærk: Dette vil permanent slette alle aktuelle data, der er gemt på dit flashdrev.
  6. Navngiv dit flashdrev.
  7. Under Format skal du vælge FAT32 eller exFAT.
  8. Vælg Master Boot Record som formateringsskema.

Hvis disse trin ikke løser dit problem, skal du kontakte Customer Relationship Center

Hvis disse trin ikke løser dit problem, skal du kontakte Customer Relationship Center

Yderligere oplysninger

Hvordan tjekker jeg for SYNC-opdateringer?

*Kør ikke, mens du er distraheret. Brug stemmestyrede systemer, når det er muligt. Brug ikke håndholdte enheder, mens du kører. Nogle funktioner er muligvis låst, når køretøjet er i gear. Ikke alle funktioner er kompatible med alle telefoner.