Sådan nulstiller du Telefon som nøgle?

Du kan nulstille din Telefon som nøgle via din bils SYNC®-skærm ved at følge trinene nedenfor.

Bemærk: Hvis du gennemfører en nulstilling af Telefon som nøgle, skal du sætte din Telefon som nøgle op igen.

Nulstilling af Telefon som nøgle

Vigtigt: Sørg for, at din bil er tændt og holder et velventileret sted, og at gear-vælgeren står i P (Parkering).

1. Sæt dig ind i bilen.
  2. Tryk på Indstillinger eller ikonet Hjem (afhænger af softwareversion og -generation) på bilens SYNC-skærm.
  3. Vælg Generelt.
  4. Rul ned til Nulstilling.
  5. Tryk på FordPass Connect Reset.
  6. Vælg Nulstilling af Telefon som nøgle.
  7. Tryk på Fortsæt for at slette alle Telefon som nøgle-enheder.

Hvis det giver udfordringer, kan du kontakte en FordPass-guide via Konto > Hjælp i FordPass for support.

Flere oplysninger