Hvordan fjerner jeg Telefon som nøgle™ ved hjælp af FordPass®*?

Du kan slette din Telefon som nøgle via FordPass eller via din bils SYNC®-skærm. Se nedenstående trin for flere detaljer.

Vigtigt:

• Sletning af en Telefon som nøgle-enhed sletter også alle backup-adgangskoder, der er knyttet til den.

Bemærk: Sletning eller nulstilling af backup-adgangskoden påvirker ikke Telefon som nøgle-opsætningen.

• Du kan kun slette telefoner knyttet til din FordPass-konto.
  • Hvis din enhed er mistet eller stjålet, skal du kontakte en FordPass-guide for hjælp til at fjerne telefonen.

Sådan fjerner du din Telefon som nøgle

Vælg rullemenuen under din FordPass-app-version for mere information om, hvordan du sletter din Telefon som nøgle.

FordPass App 5.X -versionen

Sådan fjerner du din Telefon som nøgle ved hjælp af FordPass:

1. Log ind i FordPass-appen.
  2. Gå til skærmen Biler.
  3. Rul ned og vælg Indstillinger bil.
  4. Tryk på Telefon som nøgle.
  5. Vælg Slet ud for den enhed, du vil fjerne.
  6. Tryk på Slet på pop-op-beskeden.

Når det er gjort, vil nøgleoversigten ikke længere vise den slettede telefon. Når sletningen er vellykket, modtager brugeren en bekræftelse via e-mail.

FordPass App 4.X -versionen

Sådan fjerner du din nøgle ved hjælp af FordPass:

1. Log ind i FordPass-appen.
  2. Gå til skærmen Biler.
  3. Rul ned og vælg Telefon som nøgle.
  4. Tryk på Rediger.
  5. Vælg Papirkurv ikonet ud for den enhed, du vil fjerne.

Bemærk: Vælg linket Hvordan fjerner jeg nøgler? for information om, hvordan du fjerner alle nøgler.

6. Indtast dit brugernavn og adgangskode.
  7. Vælg Slet nøgle.

Din nøgle vil nu blive fjernet.

Bemærk: Du kan også vælge Nøgleindstilling > Administrer nøgler for at fjerne enheder via FordPass.

Sletning af nøgler via SYNC

For at fjerne en nøgle ved hjælp af SYNC, skal du udføre en nulstilling af Telefon som nøgle ved hjælp af følgende trin:

1. Sæt dig ind i bilen.
  2. Sørg for, at bilen er tændt, motoren kører, og at bilen er parkeret et velventileret og sikkert sted.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Vælg Generelt.
  5. Rul ned, og vælg Nulstilling.
  6. Tryk på Nulstilling af FordPass Connect.
  7. Vælg Nulstilling af Telefon som nøgle.
  8. Tryk på Fortsæt.

Alle Telefon som nøgle-enheder vil blive fjernet.

Hvis det giver udfordringer, kan du kontakte en FordPass-guide via Konto > Hjælp i FordPass for mere support.

Flere oplysninger

Hvordan sætter jeg Telefon som nøgle op?
Hvordan kan jeg kontrollere status for min Telefon som nøgle?

*FordPass Appen er kompatibel med udvalgte smartphoneplatforme og tilgængelig via download. Der kan være gebyrer forbundet med dataforbindelsen.