Hvordan optimerer jeg brugen af Telefon som nøgle?

For at optimere din Telefon som nøgle®* i FordPass-appen, kan du følge nedenstående trin.

Bemærk: Optimering af Telefon som nøgle inkluderer også tips til fejlsøgning, hvis du oplever udfordringer.

Sådan optimeres Telefon som nøgle

Vælg i rullemenuen det, der passer til din FordPass-app-version for mere information om, hvordan du kan optimere Telefon som nøgle.

FordPass App 5.X -versionen

Sådan optimerer du Telefon som nøgle i FordPass:

1. Log ind i FordPass-appen.
  2. Vælg Bil.
  3. Vælg Bilens indstillinger.
  4. Tryk på Telefon som nøgle.
  5. Find sektionen "Optimer".
    • Hvis der vises et grønt flueben, kan du ikke vælge menupunktet, da de bedste indstillinger for Telefon som nøgle allerede er valgt.
    • Hvis der vises et advarselsikon, kan du justere dine indstillinger ved at følge anbefalingerne.

Når en indstilling er blevet justeret, vises et grønt flueben, og du kan ikke længere vælge det. Når alle menupunkter viser et grønt flueben, er dine indstillinger for Telefon som nøgle optimeret.

FordPass App 4.X -versionen

Sådan optimerer du Telefon som nøgle i FordPass:

1. Log ind i FordPass-appen.
  2. Vælg Hjem.
  3. Vælg Optimer Telefon som Nøgle.
  4. Tryk på et af følgende menupunkter:
    • Bluetooth®
    • Lokationsdeling
    • Mobildata
  5. Juster dine indstillinger ved hjælp af vejledningerne.

Når en indstilling er blevet justeret, vises et grønt flueben, og du kan ikke længere vælge det. Når alle menupunkter viser et grønt flueben, er dine indstillinger for Telefon som nøgle optimeret.

Bemærk: Hvis du senere ønsker at finde optimer-menuen, skal du trykke på det cirklede (i)-ikon på Hjem ved fjernfunktionerne .

Tips, hvis du ikke kan optimere

Flere fejlsøgningsmuligheder

Hvis du oplever andre udfordringer, kan du besøge FordPass' support-side for at få hjælp.

*FordPass Appen er kompatibel med udvalgte smartphoneplatforme og tilgængelig via download. Der kan være gebyrer forbundet med dataforbindelsen.