Hvordan opretter jeg en backup-kode til Telefon som nøgle™ i FordPass®*?

Du kan oprette en backup-kode via din SYNC®-skærm, efter du har indstillet din Telefon som nøgle. Se flere detaljer nedenfor.

Opret backup-kode til Telefon som nøgle

Vælg en af rullemenuerne nedenfor, for vejledning til at oprette din backup-kode til Telefon som nøgle.

Opret backup-kode lige efter opsætning af Telefon som nøgle

For at oprette din backup-kode lige efter opsætning af Telefon som nøgle, skal du gøre følgende:

1. Tag din telefon med ud til bilen.

Vigtigt:

• Det er nødvendigt at telefonen er i nærheden, når "backup"-kode skal sætte op.
  • Det fungerer som en ekstra kontrol af, at den person, der sætter backup-koden op, har lov til det.
  1. Sæt dig ind i bilen.
  2. Start bilen og sørg for, at den er parkeret et velventileret, sikkert sted.

Bemærk: På din SYNC-skærm er der mulighed for at oprette en backup-kode.

3. Tryk på Ja for at fortsætte.

Bemærk: Instruktioner om krav til koden vises på skærmen.

4. Vælg Fortsæt.

Bemærk: Hvis der er registreret mere end én Telefon som nøgle, skal du vælge, hvilken af telefonerne, der skal laves backup på.

5. Indtast din ønskede adgangskode.

Bemærk: Din kode skal opfylde kravene, som er mindst seks tegn bestående af bogstaver, tal og specialtegn eller 10 tegn, hvis det kun er tal (f.eks. #Ford1 eller 2569013473).

6. Indtast den valgte kode igen.

Bemærk: En pop op-besked viser både fuldførte og manglende trin. Du kan også oprette en ny dørtastaturkode på dette tidspunkt. Hvis du vælger at oprette en ny dørtastaturkode, bliver du bedt om at indtaste koden på skærmen to gange.

7. Tryk på Afslut.

Opret backup-kode på et senere tidspunkt

Sådan opretter du en backup-kode:

1. Tag din telefon med ud til bilen.

Vigtigt:

• Det er nødvendigt at telefonen er i nærheden, når backup-kode skal sætte op.
  • Det fungerer som en ekstra kontrol af, at den person, der sætter backup-koden op, har lov til det.
  1. Sæt dig ind i bilen.
  2. Start bilen og sørg for, at den er parkeret et velventileret, sikkert sted.
  3. Tryk på knappen Køretøj på din SYNC-skærm.
  4. Vælg Indstillinger.
  5. Tryk på Backup-kode for at starte
  6. Vælg Fortsæt.

Bemærk: Hvis der er registreret mere end én Telefon som nøgle, skal du vælge, hvilken af telefonerne, der skal laves backup på.

7. Indtast din ønskede adgangskode.

Bemærk: Din kode skal opfylde kravene, som er mindst seks tegn bestående af bogstaver, tal og specialtegn eller 10 tegn, hvis det kun er tal (f.eks. #Ford1 eller 2569013473).

8. Indtast den valgte kode igen.

Bemærk: En pop op-besked viser både fuldførte og manglende trin. Du kan også oprette en ny dørtastaturkode på dette tidspunkt. Hvis du vælger at oprette en ny dørtastaturkode, bliver du bedt om at indtaste koden på skærmen to gange.

9. Tryk på Afslut.

Giver det udfordringer, kan du kontakte en FordPass-guide via Konto > Hjælp i FordPass.

Flere oplysninger

Hvordan starter jeg min bil med min backup-kode?
Hvordan sætter jeg Telefon som nøgle op?

*FordPass Appen er kompatibel med udvalgte smartphoneplatforme og tilgængelig via download. Der kan være gebyrer forbundet med dataforbindelsen.