Hvordan starter jeg min bil ved hjælp af min backup-kode?

Du kan indtaste din backup-kode til at starte bilen på bilens SYNC®-skærm. Se flere detaljer nedenfor.

Bemærk: Du bruger også din backup-kode, hvis din telefon er tabt, stjålet, ødelagt, ikke har Bluetooth-forbindelse, eller hvis din bil ikke registrerer din Telefon som nøgle™.

Start af min bil med en backup-kode

Sådan starter du din bil med din backup-kode:

1. Indtast bilens dørkode for at få adgang til bilen.
  2. Træd på bremsepedalen og tryk på start-knappen. Instrumentbrættet vil vise "Ingen nøgle fundet."

Bemærk: Der vises en besked på din SYNC-skærm for at indtaste din backup-kode. Hvis SYNC ikke anmoder dig om at indtaste din backup-kode, skal du trykke på start-knappen igen.

3. Indtast din backup-kode og tryk på Enter.

Bemærk: Du skal trykke på Enter inden for 30 sekunder fra indtastning af koden. Bilen kvitterer for, at koden er blevet godkendt.

4. Træd på bremsepedalen, og tryk på start-knappen for at starte bilen. Dette skal være udført inden for 20 sekunder.

Systemet låser efter fem forsøg på at indtaste en backup-kode, nulstille en aktuel kode eller indtaste en forkert kode.

Hvis du har glemt din backup-kode eller har brug for mere hjælp, kan du kontakte en FordPass-guide via Konto > Hjælp i FordPass®*.

Flere oplysninger

Hvordan opretter jeg en backup-kode?
Hvordan sætter jeg Telefon som nøgle op?
Hvordan fejlsøger jeg på min backup-kode?

*FordPass Appen er kompatibel med udvalgte smartphoneplatforme og tilgængelig via download. Der kan være gebyrer forbundet med dataforbindelsen.