Hvordan bruger jeg Sikret Tilstand med Telefon som nøgle™?

Du kan aktivere, deaktivere og indtaste din midlertidige kode til Sikret Tilstand via din SYNC®-skærm i bilen. Se nedenstående for flere detaljer.

Bemærkninger: Denne midlertidige kode er gyldig, så længe din bil er i Sikret Tilstand. Når tilstanden afsluttes, bliver koden ugyldig, og din bil vender tilbage til normal drift.

Krav

For at bruge Sikret Tilstand med Telefon som nøgle skal du:

Brug af Sikret Tilstand med Telefon som nøgle

Vælg en af dropdown-menuerne nedenfor for vejledning i, hvordan du starter eller stopper Sikret Tilstand, eller laver en kode til en parkeringsassistent.

Aktivering af Sikret Tilstand med Telefon som nøgle

For at aktivere Sikret Tilstand ved brug af Telefon som nøgle:

1. Vælg din Bil på SYNC-skærmen.
  2. Tryk på Kontakter.
  3. Vælg Sikret Tilstand.

Bemærk: Din bil vil søge efter enten en nøgle eller Telefon som nøgle.

• Hvis Telefon som nøgle findes, vil bilen generere og sende den midlertidige kode til Sikret Tilstand til denne enhed via Bluetooth.
    • Hvis der findes en nøgle, vil du blive bedt om at oprette en firecifret PIN-kode. Når den er indtastet, skal du trykke på Udført.

Sikret Tilstand er nu aktiveret, og den midlertidige kode bliver vist på skærmen.

Aktivering af Sikret Tilstand med backup-kode

For at aktivere Sikret Tilstand ved brug af en backup-kode:

1. Vælg din Bil på SYNC-skærmen.
  2. Tryk på Kontakter.
  3. Vælg Sikret Tilstand.

Bemærk: Din bil vil søge efter enten en nøgle eller en Telefon som nøgle.

• Hvis der findes en nøgle, vil du blive bedt om at oprette en firecifret PIN-kode. Når den er indtastet, skal du trykke på Udført.
    • Hvis der ikke findes nogen Telefon som nøgle, bliver du bedt om at indtaste din Backup-kode.

Når din backup-kode er bekræftet, vises en midlertidig kode på SYNC med instruktioner om, hvordan du bruger den.

Bemærk: Den midlertidige kode bliver vist på SYNC skærmen, så længe skærmen er tændt.

Indtastning af din kode til Sikret Tilstand

Informer parkeringsassistenten om at gøre følgende:

1. Indtast de første fem cifre i den midlertidige kode på dørens tastaturet for at låse bilen op.
  2. Indtast koden på SYNC-skærmen.

Bemærk: Når den fulde ottecifrede kode er indtastet, viser SYNC, at koden blev accepteret.

3. For at starte bilen, træd på bremsen og tryk derefter på Start-knappen.

Vigtigt: Hvis du overlader din nøgle til en parkeringsassistent, skal du bede dem om ikke at trykke på knappen, der afslutter Sikret Tilstand. Hvis denne funktion vælges, vil koden blive annulleret, og din SYNC-skærm vil vende tilbage til normal drift.

Deaktivering af Sikret Tilstand

For at deaktivere Sikret Tilstand skal du trykke på Afslut Sikret Tilstand på SYNC-skærmen.

• Hvis systemet registrerer en Telefon som nøgle, vil Sikret Tilstand automatisk blive deaktiveret.
  • Hvis systemet ikke kan finde en gyldig Telefon som nøgle, skal du indtaste din backup-kode. Når koden er bekræftet, vil Sikret Tilstand blive deaktiveret.

Hvis det giver udfordringer, kan du kontakte en FordPass-guide for assistance via Konto > Hjælp i FordPass.

Flere oplysninger

Hvordan sætter jeg Telefon som nøgle op?
Hvordan laver jeg en backup-kode?

*FordPass Appen er kompatibel med udvalgte smartphoneplatforme og tilgængelig via download. Der kan være gebyrer forbundet med dataforbindelsen.