Hvordan bruger jeg fjernfunktioner i min bil med Telefon som nøgle™?

Med FordPass®*-appen kan du benytte fjernfunktioner som start, stop og meget mere. Se nedenstående trin for flere detaljer.

Vigtigt: Telefon som nøgle fungerer bedst, når din smartphone har uhindret adgang til din bil (dvs. hold din telefon i hånden i stedet for i en baglomme, håndtaske eller dokumentmappe).

Sådan bruger du fjernfunktioner med Telefon som nøgle

Vælg rullemenuen med din FordPass App-version for at se, hvordan du sender besked om fjernfunktioner til din bil med Telefon som nøgle.

FordPass App 5.X -versionen

Sådan sender du besked om fjernfunktioner til din bil:

1. Log ind i FordPass-appen.
  2. Vælg Hjem.
  3. Vælg knappen Fjernfunktioner.
  4. Tryk på den relevante kontrol for at sende en besked om aktivering af fjernfunktion til din bil:
    • Vinduer op
    • Vinduer ned
    • Bagagerum foran
    • Bagagerum bagi

Bemærk: For at få adgang til fjernfunktionen Horn & lys, gå tilbage til skærmen med bilen, rul ned og tryk på Bilens placering.

FordPass App 4.X -versionen

Sådan sender du besked om fjernfunktioner til din bil:

1. Log ind i FordPass-appen.
  2. Gå til Hjem.
  3. Find fjernfunktionstasterne under billedet af din bil.

Bemærk: De følgende taster vil blive vist afhængigt af din bils model og udstyrsniveau:

• Vinduer op
    • Vinduer ned
    • Horn & lygter
    • Bagagerum foran
    • Bagagerum bagi
  4. Tryk, hold og slip den respektive tast for at sende en besked om aktivering af fjernfunktion til din bil.

Tips, hvis du ikke kan aktivere Telefon som nøgle

Flere fejlsøgningsmuligheder

Hvis du oplever andre udfordringer, kan du besøge FordPass' support-side for at få mere hjælp.

Flere oplysninger

Hvordan sætter jeg Telefon som nøgle op?
Hvordan aktiverer eller opretter jeg forbindelse til min bil?
Hvordan tilføjer jeg en bil til FordPass?

*FordPass Appen er kompatibel med udvalgte smartphoneplatforme og tilgængelig via download. Der kan være gebyrer forbundet med dataforbindelsen.