Hvad er Telefon som nøgle™ i FordPass®*?

Funktionen "Telefon som nøgle" gør det muligt at bruge din telefon som nøgle via FordPass-appen. Den tillader opsætning af op til fire telefoner som nøgle per bil. Se flere detaljer nedenfor.

Vigtigt: Det anbefales altid at have din fysiske nøgle med, når du bruger "Telefon som nøgle".

Muligheder med Telefon som nøgle

Ud over dine fjernfunktioner kan du også styre følgende:

• Rulle vinduer op og ned
  • Åbn/luk rum foran
  • Åbn/luk bagagerum
  • Aktiver horn & lys

Krav for brug af Telefon som nøgle

For at bruge telefonen som nøgle skal du opfylde sikre følgende:

Flere oplysninger

Hvordan sætter jeg min telefon op til Telefon som nøgle?
Hvordan bruger jeg Telefon som nøgle?
Hvad er kontrol af nøglefri adgang?
Hvordan opretter jeg en backup-adgangskode?

*FordPass Appen er kompatibel med udvalgte smartphoneplatforme og tilgængelig via download. Der kan være gebyrer forbundet med dataforbindelsen.