Hvordan starter jeg mit Ford-køretøj?

FordPass®* byder på adskillige praktiske måder at ubesværet starte din køretur på, inklusive start af dit køretøj. Startmuligheder varierer efter - årgang, bilmærke, model og specifikt udstyrsniveau. Se mulighederne nedenfor for flere detaljer.

Manuelle startmuligheder

• Nøglebrik - Den mest traditionelle måde at starte dit køretøj på. Dette kræver, at din nøglebrik sættes i tændingen og drejes, for at motoren kan tænde.
  • Tryk-start - Også kendt som Intelligent adgangsnøgle, når køretøjet registrerer nøglebrikken inde i kabinen, kan du trykke på bremsen og på køretøjets startknap.

Indstillinger for fjernstart

• Nøglebrik – med din korrekt udstyrede nøglebrik kan du trykke på låseknappen efterfulgt af to tryk på fjernstartsknappen (med ikonet 2x). Denne sekvens bør medføre, at dine forlygter blinker to gange, og motoren starter.
  • SYNC/FordPass® Connect** - Den originale fjernstart i FordPass. Tryk og hold på Start-ikonet på startskærmbilledet Hjem.
  • Phone As A Key™*** - Følger med udvalgte modeller, tryk, og hold Start-ikonet nede på startsiden Telefon som nøgle.

Yderligere oplysninger

Hvordan bruger jeg Fjernstart med FordPass?
Hvordan bruger jeg Telefon som nøgle?
Hvad gør jeg, hvis mine nøgler er låst inde i mit køretøj, og jeg ikke kan bruge FordPass?

*FordPass-appen er kompatibel med udvalgte smartphoneplatforme, og den kan downloades gratis. Gebyrer for beskeder og data kan være gældende.

**FordPass Connect (valgfrit på udvalgte køretøjer), FordPass-appen og de gratis opkoblingstjenester er påkrævet for adgang til fjernfunktioner (se FordPass-vilkår for flere oplysninger). Adgang til de opkoblede tjenester og funktioner afhænger af AT&T-netværkstilgængelighed. Ny teknologi/mobilnetværk/køretøjets kapacitet kan begrænse opkoblingsfunktionernes funktion og driften. Opkoblede tjenester omfatter ikke wi-fi hotspot

***Funktionen er tilgængelig på udvalgte køretøjer. Funktionerne kan variere afhængigt af modelår, udstyr, ekstraudstyr, pakker og tilgængelighed. Brug Byg- og prisværktøjet til at se funktionstilgængelighed på nuværende modeller. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere informationer, kan du læse din Brugervejledning eller kontakte din Ford-forhandler. Førerassistancefunktionerne er supplerende og erstatter ikke førerens opmærksomhed, dømmekraft og behovet for at bevare kontrollen over køretøjet. Se din Instruktionsbog for yderligere detaljer og begrænsninger.