Hvordan gennemfører jeg min FordPass®* -godkendelse, hvis jeg ikke kan se beskeden i bilen?

For at finde ud af, hvorfor beskeden ikke vises i bilen, kan du udføre en nøglecyklus, kontrollere dine forbindelsesindstillinger med mere. Se den fulde liste over trin nedenfor.

Bemærk: I øjeblikket viser Ford Explorer ikke en besked i bilen.

Manglende besked om autorisation i bilen

Følg trinene i den angivne rækkefølge, og kontroller efter hvert trin, om problemet er løst.

1. Sæt dig ind i bilen.

1. Sørg for, at bilen er parkeret et velventileret, sikkert sted.

2. Start din bil for at begynde parringen med din enhed.

3. Lad bilen være tændt med gear-vælgeren i P (parkering)

2. Udfør en nøglecyklus.

1. Sluk for bilen.

2. Åbn førerdøren og lås den.

3. Luk førerdøren.

4. Vent, indtil SYNC-skærmen slukker helt.

5. Start motoren igen.

3. Fjern og tilføj forbindelsesindstillingerne.

1. Tryk på Indstillinger på dit display i bilen.

2. Find Forbindelse

3. Slide Køretøjsforbindelse så den fjernes.

4. Vent et minut.

5. Slide Køretøjsforbindelse så den tilføjes.

6. Anmod om aktivering igen i FordPass ved hjælp af en af følgende stier:

• FordPass 5.X versionen: Bilens startskærm > Forbind til køretøj

• FordPass 4.X versionen: Hjem > Aktivér køretøj

Hvis trinene ikke løser problemet, skal du kontakte din Foretrukne Ford-forhandler for at få hjælp.

Nyttige aktiveringstips

Flere oplysninger

Hvordan aktiverer jeg min bils modem i FordPass?

Hvorfor vises min aktivering som afventende i FordPass?

*FordPass Appen er kompatibel med udvalgte smartphoneplatforme og tilgængelig via download. Der kan være gebyrer for data.