Hvem modtager invitationer til Fords kundeundersøgelse

Ved køb af bil

• Privatkunder og mindre flådeejere til nye biler der er registreret med en e-mailadresse

Ved servicering eller reparation af bil

Privatkunder og mindre flådeejere:

• som har været til service, eller som har fået bilen repareret (inkl. garanti-reparationer)
  • som faktureres for et beløb, der ligger over 525 kr. (inkl. moms).

For at undgå at sende vores kunder unødigt mange spørgeskemaer sender vi max. 2 spørgeskemaer pr. bil pr. år.