Hvordan håndteres afgangstider for elbiler i FordPass®*-appen

I FordPass-appen kan du tilføje, redigere, slette eller deaktivere** dine afgangstider. Gennemgå nedenstående for at lære, hvordan du opdaterer dine faste afgangstider og din foretrukne kabine-temperatur.

Fordele ved brug af afgangstider

Hvis du har en elbil eller en plug-in hybridbil, der er under opladning, vil din bil forberede kabinen til din foretrukne temperatur og sikre optimal batterirækkevidde under alle vejrforhold.

Håndtering af elbilers afgangstider

Vælg fra rullemenuen nedenfor baseret på din FordPass-app-version for flere detaljer om, hvordan du tilføjer, redigerer, sletter eller deaktiverer dine afgangstider.

Tilføj afgangstid - FordPass App 5.X

Sådan tilføjer du en afgangstid i FordPass-appen:

1. Åbn FordPass-appen..
  2. Gå til Energi.
  3. Tryk på Afgangstid.
    • Hvis du tilføjer dit første afgangstidspunkt, skal du vælge Tilføj i sektionen "Tilføj afgangstid".
    • Hvis du ønsker at tilføje flere afgangstider, skal du trykke på + i øverste højre hjørne.
  4. Indtast følgende efter behov:
    • Tid
    • Ugedage
    • Kabinetemperatur
  5. Tryk på Gem.

Hvis det giver udfordringer, kan du kontakte en FordPass-guide under Konto > Hjælp.

Tilføj afgangstid - FordPass App 4.X

Sådan tilføjer du en afgangstid i FordPass-appen:

1. Åbn FordPass-appen..
  2. Vælg Min bil.
  3. Tryk på Afgangstid.
  4. Vælg Tilføj afgangstid.
  5. Indstil følgende:
    • Tid
    • Ugedage
    • Kabinetemperatur
  6. Vælg Tilføj afgangstid for at gemme dine ændringer.

Bemærk: Der kan maksimalt tilføjes to afgange pr. dag. Hvis det overskrides, vises meddelelsen "Grænse nået".

Hvis det giver udfordringer, kan du kontakte en FordPass-guide under Konto > Hjælp.

Rediger eller slet afgangstid - FordPass App 5.X

Sådan ændres eller slettes en afgangstid i FordPass-appen:

1. Åbn FordPass-appen.
  2. Gå til Energi.
  3. Tryk på Afgangstid.
  4. Vælg en afgangstid.
    • Du kan ændre følgende efter behov:
      • Tid
      • Ugedag
      • Kabinetemperatur
    • For at slette, skal du trykke Slet nederst på skærmen.
  5. Tryk på Gem.

Hvis det giver udfordringer, kan du kontakte en FordPass-guide under Konto > Hjælp.

Rediger eller slet afgangstid - FordPass App 4.X

Sådan ændres eller slettes en afgangstid i FordPass-appen:

1. Åbn FordPass-appen.
  2. Vælg Min bil.
  3. Tryk på Afgangstid.
  4. Vælg en afgangstid.
    • Du kan ændre følgende efter behov:
      • Tid
      • Ugedage
      • Kabinetemperatur
    • For at slette, skal du trykke Slet nederst på skærmen.
  5. Tryk på Gem for hvert skærmbillede.
  6. Vælg Gem/OK på næste skærmbillede for at bekræfte alle ændringer.

Hvis det giver udfordringer, kan du kontakte en FordPass-guide under Konto > Hjælp.

Stop afgangstider - Kun for FordPass App 5.X

Sådan slår du dine afgangstider fra:

1. Åbn FordPass-appen.
  2. Gå til Energi.
  3. Tryk på Afgangstid.
  4. Slå funktionen fra ved at swipe Afgangstider til venstre.

Hvis det giver udfordringer, kan du kontakte en FordPass-guide under Konto > Hjælp.

*FordPass Appen er kompatibel med udvalgte smartphoneplatforme og tilgængelig via download. Der kan være gebyrer forbundet med dataforbindelsen.

**Denne funktion er kun tilgængelig i FordPass App 5.X