Hvor kan jeg finde FordPass®* vilkår og betingelser samt privatlivspolitik?

FordPass vilkår og betingelser samt privatlivspolitik kan findes på konto-siden. Se nedenstående trin for flere detaljer.

Visning af Vilkår og betingelser samt privatlivspolitik for FordPass

Vælg rullemenuen med din FordPass App-version nedenfor for at få flere oplysninger om, hvordan du kan se vilkår og betingelser samt privatlivspolitikken.

FordPass App 5.X -versionen

Sådan får du adgang til vilkår og betingelser samt privatlivspolitikken i FordPass:

1. Log ind i FordPass-appen.
  2. Gå til Konto .
  3. Tryk på Privatliv.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, så kontakt en FordPass-guide ved at vælge Konto > Hjælp i FordPass.

FordPass App 4.X -versionen

Sådan får du adgang til vilkår og betingelser samt privatlivspolitikken i FordPass:

1. Log ind i FordPass-appen.
  2. Vælg Konto .
  3. Vælg fanen Indstillinger .
  4. Tryk på Vilkår og betingelser eller Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, så kontakt en FordPass-guide ved at vælge Konto > Hjælp i FordPass.

*FordPass Appen er kompatibel med udvalgte smartphoneplatforme og tilgængelig via download. Der kan være gebyrer forbundet med dataforbindelsen.