Hvordan kan jeg se bilens dæktryk i FordPass®* -appen?

Når du har tilføjet din bil i FordPass og aktiveret dit FordPass® Connect-modem, kan du følge bilens dæktrykovervågning under Min bil. Se nedenstående for flere detaljer.

Krav

Sådan ser du dæktrykket i FordPass

Vælg fra rullemenuen din FordPass-app-version for at se trinnene for kontrol af dæktrykket.

FordPass App 4.X

For at se bilens dæktryk i FordPass 4.X:

1. Log ind i FordPass-appen.
  2. Vælg Min bil.
  3. Tryk på Status.
  4. Vælg Dæktryksovervågning.

Bilens aktuelle dæktryksstatus vises.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte en FordPass-guide under Konto > Hjælp i FordPass.

FordPass App 5.X

For at se bilens dæktryk i FordPass 5.X:

1. Log ind i FordPass-appen.
  2. Vælg Service.
  3. Tryk på Bilens sundhed.
  4. Rul ned til sektionen "Status".

Bilens aktuelle dæktryksstatus vises.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte en FordPass-guide under Konto > Hjælp i FordPass.

*FordPass Appen er kompatibel med udvalgte smartphoneplatforme og tilgængelig via download. Der kan være gebyrer forbundet med dataforbindelsen.