Hvordan opdaterer jeg mine oplysninger i FordPass®*?

Du kan opdatere dit navn, adresse, telefonnummer og andre oplysninger under Konto i FordPass. Se nedenstående for flere detaljer.

Redigering af din FordPass-profil

Vælg din FordPass-app-version nedenfor for vejledning til, hvordan du redigerer dit navn, adresse, telefonnummer og andre oplysninger i FordPass.

FordPass App 5.X -versionen

Sådan opdaterer du dine oplysninger i FordPass:

1. Log ind i FordPass-appen.
  2. Gå til Konto .
  3. Tryk på Kontooplysninger.
  4. Juster detaljerne efter behov.
  5. Tryk på Gem.
  6. Tryk på pil tilbage for at forlade skærmen.

FordPass App 4.X -versionen

Sådan opdaterer du dine oplysninger i FordPass:

1. Log ind i FordPass-appen.
  2. Gå til Konto.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Tryk på Personlige oplysninger.
  5. Vælg Rediger.
  6. Juster detaljerne efter behov.
  7. Tryk på Gem.
  8. Tryk på pil tilbage for at forlade skærmen.

Besøg vores FordPass-support-side for flere oplysninger.

Hvis du har brug for assistance, kan du kontakte en FordPass-guide via Konto > Hjælp.

*FordPass App, der er kompatibel med udvalgte smartphoneplatforme, er tilgængelig via download. Gebyrer for beskeder og dataforbindelse kan være gældende.