Sådan parrer du din telefon med SYNC 2

For at benytte telefonfunktionerne i SYNC® 2—som at foretage opkald, modtage tekstbeskeder eller bruge SYNC Services—skal du først forbinde eller "parre" din Bluetooth®-aktiverede telefon. Parring er det, der gør det muligt for Bluetooth-enheder at kommunikere sikkert med hinanden.

Bemærk venligst, at SYNC 2 kan foretage og modtage opkald med kun én parret telefon ad gangen.

• Sørg for, at din telefon er kompatibel med SYNC 2
  • Din køretøj skal være i P-gear med motoren tændt, og ikke blot være i tilbehørstilstand
  • Gør dig bekendt med betjeningselementerne i dit køretøj
  1. Tænd for din
    • Mobiltelefon
    • Køretøj
  2. Aktivér Bluetooth® på din telefon og gør telefonen synlig.
  3. SYNC viser den telefon, der er blevet parret. For at parre en anden skal du trykke på Tilføj en telefon.

Søg efter enheder på din mobil, indtil din telefon opdager SYNC. Vælg derefter SYNC.

4. Både SYNC og din telefon vil vise et sekscifret nummer eller en adgangskode. Kontrollér, at de to numre stemmer overens, og tryk derefter på 'Par' på din telefon og 'Ja' på SYNC's berøringsskærm for at bekræfte.

Bemærk: Hvis din telefon beder dig om at indtaste en adgangsnøgle på din enhed, understøtter din telefon ikke sikker enkel parring. Det kan være nødvendigt manuelt at indtaste adgangsnøglen, der vises på SYNC-berøringsskærmen, i din telefon for at kunne parre.

5. Når du har parret din telefon succesfuldt, vil der stå "<dit navn eller din telefons navn> forbundet".
  6. SYNC spørger, om du vil slå automatisk download af telefonbogen til 'TIL'?

Tryk på dit valg. Hvis du vælger ja, kan dette tage op til flere minutter at downloade, afhængigt af antallet af kontakter i din telefonbog.

7. Indstil som favorit vises på berøringsskærmen. Tryk på Ja eller Nej.

Hvis der er mere end én telefon i køretøjet, vil SYNC søge efter og oprette forbindelse til favoritten.

Hurtigt tip: Gør din telefon synlig

Du finder normalt Bluetooth®, den trådløse teknologi, der gør det muligt for din enhed at oprette forbindelse til SYNC, på din mobile enhed via hovedmenuen> Indstillinger> Trådløst og netværk> Bluetooth.

Når du er i Bluetooth-indstillingerne, vælg "synlig" eller "håndfri". Se din enheds brugervejledning for instruktioner om, hvordan du aktiverer Bluetooth og gør din enhed synlig. Du skal muligvis også scanne efter enheder på din mobiltelefon.