Hvordan bruger jeg Ford Assistant med SYNC®* 4?

For at bruge Ford Assistant skal du sørge for, at den er blevet aktiveret på dit køretøj og udføre følgende trin:

1. Tryk på knappen Tryk for at tale på rattet. Hvis du har indstillet et vækkeord, kan du sige det i stedet.

Bemærk: Hvis du har indstillet et vækkeord, kan du sige det i stedet.
  2. Sig din kommando, når du ser skærmen Tal nu. Ford Assistant vil give et svar.

*Kør ikke mens du er distraheret. Brug stemmestyrede systemer, når det er muligt. Brug ikke håndholdte enheder, mens du kører. Nogle funktioner er muligvis låst, når køretøjet er i gear. Det er ikke alle funktioner, der er kompatible med alle telefoner.