Sådan får du adgang til mobilapplikationer ved hjælp af SYNC AppLink

Med SYNC® AppLink™ kan du styre nogle af dine foretrukne mobilapplikationer gennem SYNC. For at bruge SYNC AppLink skal du først downloade en SYNC-kompatibel mobilapp på din telefon og derefter parre og forbinde din telefon med SYNC.

Bemærk venligst: SYNC AppLink er tilgængelig på udvalgte modeller og kompatibel med udvalgte smartphoneplatforme. SYNC AppLink er ikke kompatibel med SYNC 2. Kommandoer kan variere afhængigt af telefon og SYNC AppLink-software.

• Sørg for, at SYNC AppLink er tilgængelig på dit køretøj
  • Download en SYNC AppLink-kompatibel mobilapp
  • Sørg for, at din telefon er parret og forbundet til SYNC
  • Slå Bluetooth til på din mobiltelefon, og gør den synlig
  1. Tryk på knappen Stemme på dit rat.
  2. Sig kommandoen "Mobilapps."
  3. SYNC vil svare: "Mobilapps, sig venligst en kommando." Angiv navnet på applikationen. Du kan også sige " Liste over mobilapps" for at høre en liste over tilgængelige apps.
  4. Styr applikationen ved at bruge de relevante kommandoer.