Hvordan bruger jeg SYNC® AppLink®* med Android™** enheder?

SYNC AppLink fungerer med de fleste enheder med Android OS 2.1 eller nyere.

For at bruge SYNC AppLink***:

Brug af berøringsskærmen

1. Par din telefon med SYNC.
  2. Tryk på Apps knappen i Funktionslinjen nederst på SYNC-berøringsskærmen.
  3. Tryk på ikonet for den app, du gerne vil bruge.

Bemærk: Du kan blive bedt om at aktivere mobilapps i en meddelelse. Vælg Ja for at aktivere mobilapps. Når dit valg er blevet bekræftet, skal du trykke på Luk og genvælge den app, du gerne vil bruge.

1. Når du har åbnet appen, kan du bruge ratbetjeningen til at styre den.

Brug af stemmekommandoer

1. Par din telefon med SYNC.
  2. Tryk på knappen Stemme og sig "Mobilapps".
  3. SYNC vil svare: "Mobilapps, sig venligst en kommando."
  4. Sig "List mobilapps" for at høre navnene på tilgængelige apps.
  5. Sig navnet på den app, du vil bruge.

Bemærk: Du kan blive bedt om at aktivere mobilapps i en meddelelse. Vælg Ja for at aktivere mobilapps. Når dit valg er blevet bekræftet, skal du trykke på Luk og genvælge den app, du gerne vil bruge.

1. Når du har åbnet appen, kan du bruge rattets knapper og stemmekommandoer til at styre den.

*Kommandoer kan variere alt efter telefon og AppLink-software.

**Android Auto, Google, Google Play og andre mærker er varemærker tilhørende Google Inc.

***Kør ikke, hvis du er distraheret. Brug stemmestyrede systemer, når det er muligt. Brug ikke håndholdte enheder, mens du kører. Nogle funktioner er muligvis låst, når køretøjet er i gear. Det er ikke alle funktioner, der er kompatible med alle telefoner.