Hvordan kan jeg ændre min Ford-bils Wi-Fi-adgangskode?

Kunder kan ændre deres køretøjs Wi-Fi-hotspot-adgangskode gennem SYNC. Se instruktionerne nedenfor, som vil variere efter SYNC-generation (gen).

Hændelse

Bekræft kundens SYNC-gen ved hjælp af PTS.

SYNC 4A

Disse trin beskriver, hvordan du ændrer Wi-Fi-adgangskoden ved hjælp af SYNC 4A.

1. Tryk på Indstillinger på dit køretøjs SYNC-skærm. Hvis du ser et Hjem-ikon i stedet for Indstillinger, skal du vælge Hjem -ikonet.
  2. Vælg Wi-Fi og Hotspot
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Vælg Redigér.
  5. Vælg Skift adgangskode.
  6. Indtast den nye adgangskode.
  7. Tryk på Færdig.

SYNC 4

Disse trin beskriver, hvordan du ændrer Wi-Fi-adgangskoden ved hjælp af SYNC 4.

1. Tryk på Indstillinger på dit køretøjs SYNC-skærm.
  2. Vælg Wi-Fi og Hotspot
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Vælg Redigér.
  5. Vælg Skift adgangskode.
  6. Indtast den nye adgangskode.
  7. Tryk på Færdig.

SYNC 3

Disse trin beskriver, hvordan du ændrer Wi-Fi-adgangskoden ved hjælp af SYNC 3.

Skift adgangskode gennem SYNC

1. Tryk på bilbilledet for at få den lodrette menu frem.
  2. Vælg Køretøjshotspot.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Vælg Redigér.
  5. Tryk på Ændr adgangskode.
  6. Indtast en ny adgangskode, og tryk på tasten Returnér på skærmtastaturet for at gemme den.

Skift adgangskode gennem FordPass

Bemærk: Denne funktion er ikke tilgængelig i FordPass 5.

1. Vælg Køretøj.
  2. Tryk på Funktion & Indstillinger.
  3. Vælg Wi-Fi Hotspot flisen.
  4. Tryk på Wi-Fi-indstillinger nederst på siden.
  5. Når siden Wi-Fi-indstillinger vises, skal du trykke på Rediger ud for Dine Wi-Fi-oplysninger.
  6. Indtast en ny adgangskode, og tryk på Gem.

Se også vejledningsvideoen "Sådan ændrer du Wi-Fi-adgangskode":