Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan sende sms-beskeder ved hjælp af SYNC®*?

Hvis du ikke kan sende sms'er ved hjælp af SYNC, kan du prøve nedenstående fejlfindingstips:

1. Genstart din telefon.
    1. Sluk enheden.
    2. Fjern enhedens batteri (hvis relevant).
    3. Tænd for enheden.
    4. Tillad telefonen at parre igen med dit køretøj.
      Bemærk: Hvis telefonen ikke kan parres med dit køretøj, skal du fortsætte til trin 2.
    5. Prøv at sende en sms.
    • Hvis det går igennem, er dit problem løst.

• Hvis det ikke går igennem, skal du fortsætte til trin 2.

2. Par telefonen.
    1. Fjern den parrede enhed fra SYNC.
    2. Par din enhed igen.

*Kør ikke mens du er distraheret. Brug stemmestyrede systemer, når det er muligt. Brug ikke håndholdte enheder, mens du kører. Nogle funktioner er muligvis låst, når køretøjet er i gear. Det er ikke alle funktioner, der er kompatible med alle telefoner.