Marketing eftermarkedet – kampagner og tilbud

Din lokale Ford-forhandler har altid en række aktuelle tilbud og kampagnepriser på udvalgte serviceeftersyn, reservedele og tilbehør til din Ford. Du kan se de lokale tilbud hos din nærmeste Ford-forhandler her http://www.ford.dk/SBE/FindForhandler. Vores nationale kampagnetilbud finder du her http://www.ford.dk.

Hvis du har en Ford, der er ældre end fem år, kan du få glæde af Ford Motorcraft. Ford Motorcraft er et omfattende program indeholdende service, reparationer, synstjek og dæk til særdeles attraktive priser. Du finder alle Ford Motorcraft-tilbud her www.ford.dk/Motorcraft.