Hvordan låser eller låser jeg mit Ford-køretøj op?

Der er flere måder at låse eller låse op for dit køretøj på, både manuelt og fjernbetjent, herunder via FordPass®*-appen og med din nøglefob. Se mulighederne nedenfor for flere detaljer.

Manuel mulighed

Muligheder for manuel låsning og oplåsningMetode for låsning/oplåsning
Fysisk nøgleIndsæt din nøgle i dørens nøglehul og drej til venstre for at låse og til højre for at låse op. Nøglehullet kan være placeret på eller i nærheden af ​​førerdørens håndtag.
Dørlåse i bilenTryk på de fysiske låse- eller oplåsningsknapper inde i dit køretøj.
SecuriCode til adgang uden nøgle vha. tastaturBrug nummertastaturet på førersidens dør til at indtaste den femcifrede kode.

Fjernbetjeningsmuligheder

Indstillinger for fjernlås/oplåsningLås/oplåsningsmetode
NøglebrikBrug din nøglefob og tryk på låse- eller oplåsningsknappen.
SYNC/FordPass® Connect**Når du er på startskærmen i FordPass, skal du trykke og holde på ikonet Lås eller Lås op.
Phone As Key™ Passiv nøgleNår din telefon er inden for to meter fra dit køretøj, kan du røre ved dørhåndtaget for at låse op.
Apple®†† WatchNår du er på startsiden i FordPass-appen på dit ur, skal du holde låse- eller oplåsningsikonet nede.

Yderligere oplysninger

Hvordan fjernlåser og låser jeg min bil op med FordPass-appen?

*FordPass-appen, der er kompatibel med udvalgte smartphoneplatforme, er tilgængelig via en gratis download. Gebyrer for beskeder og data kan være gældende.

**FordPass Connect (valgfrit på udvalgte køretøjer), FordPass-appen og de gratis opkoblingstjenester er påkrævet for adgang til fjernfunktioner (se FordPass vilkår for flere oplysninger). Adgang til de opkoblede tjenester og funktioner afhænger af AT&T-netværkstilgængelighed. Ny teknologi/mobilnetværk/køretøjets kapacitet kan begrænse opkoblingsfunktionernes funktion og driften. Opkoblede tjenester omfatter ikke wi-fi hotspot

Funktionen er tilgængelig på udvalgte køretøjer. Funktionerne kan variere afhængigt af modelår, udstyr, ekstraudstyr, pakker og tilgængelighed. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere informationer, kan du læse din Brugervejledning eller kontakte din Ford-forhandler.

††Apple er et varemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande.