Sådan aktiverer du modemmet i din Ford Mustang Mach-E

For det første, download FordPass® App* fra App Store® eller Google Play™. Derefter:

• Åbn FordPass på din mobile enhed
  • Log ind med din Ford-konto, eller opret en konto, hvis du ikke har en.
  • Scan eller skriv manuelt dit Køretøjs identifikationsnummer (VIN) i FordPass
  • Navngiv dit køretøj
  • Vælg Aktivér dit køretøj

Når du er færdig med opsætningsprocessen i FordPass, skal du gå til dit køretøj, starte det (sørg for, at du er parkeret et sikkert sted) og:

• Se efter en pop-up på dit køretøjs midterkonsols display
  • Vælg Ja for at fuldføre aktivering af modem**

Hvis der er noget, der ikke fungerer helt, eller du har spørgsmål, så ring til os på (800) 392-3673.

Fordele ved at aktivere modemmet i din Ford

Når alt er sat op, kan du:

• Fjernbetjent låsning og oplåsning til din bil fra stort set hvor som helst ved hjælp af vores Telefon som nøgle-teknologi
  • Brug din mobilenhed til at fjernstarte††/stoppe dit køretøj
  • Indstil afgangstider i FordPass for at forvarme eller forkøle bilens batteri og kabine, før du kører ud.

Når du har aktiveret dit modem, kan du desuden aktivere bilens Wi-Fi-hotspot, tilslutte op til 10 enheder og få adgang til signalet fra op til 15 meter uden for bilen.

*FordPass App, der er kompatibel med udvalgte smartphoneplatforme, er tilgængelig via en download. Gebyrer for beskeder og data kan være gældende.

**FordPass Connect (valgfrit på udvalgte køretøjer),] FordPass-appen og den gratis Connected Service er påkrævet for fjernfunktioner (se FordPass-vilkårene for detaljer). Tilsluttede tjenester og funktioner afhænger af tilgængeligheden af kompatible AT&T-netværk. Ny teknologi/mobilnetværk/køretøjets kapacitet kan begrænse opkoblingsfunktionernes funktion og driften. Tilsluttet tjeneste omfatter ikke Wi-Fi-hotspot.

Når der er elektriske dørlåse

††Kræver automatisk overførsel

App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc.

Google Play er et varemærke tilhørende Google Inc.