Hvordan sletter jeg andre brugeres FordPass®*-forbindelse til min bil?

Du kan slette andre brugeres FordPass Connect-adgang til din bil, ved at gennemføre en nulstilling af FordPass Connect på bilens SYNC®-skærm. For yderligere information, se nedenstående trin.

Vigtigt:

• Nulstilling af FordPass Connect fjerner alle FordPass® Connect-konti, der er knyttet til din bil.
  • Du kan også udføre en fabriksnulstilling. Bemærk dog at det sletter adgangen for alle tidligere ejere og brugere med FordPass Connect-adgang til bilen, samt sletter data fra bilen og indstillinger du har oprettet. En fabriksnulstilling sletter også dine favoritdestinationer i navigationen og gør alle SYNC 4A og SYNC 4-abonnementer utilgængelige i op til 10 dage.

Nulstilling af FordPass Connect

Sådan nulstilles FordPass Connect:

1. Sæt dig ind i bilen
  2. Tænd motoren og sørg for, at bilen er parkeret i et åbent område.
  3. Tryk på Indstillinger på din SYNC-skærm.
  4. Rul ned, og vælg Nulstilling.
  5. Rul ned og vælg FordPass Connect nulstilling.
  6. Luk FordPass og åbn den igen, når nulstillingen er fuldført.

Du kan nu genforbinde oprette forbindelse til bilen

Yderligere information

Hvordan fjerner jeg en tidligere ejers modemadgang til min bil?

*FordPass Appen er kompatibel med udvalgte smartphoneplatforme og tilgængelig via download. Der kan være gebyrer for data.