Hvordan bruger jeg funktionen Horn og lys i FordPass®*?

Du kan aktivere horn og lygter i fem sekunder, hvilket kan være nyttigt, hvis du f.eks. leder efter din bil i en parkeringskælder. Se nedenstående for flere detaljer.

Krav til Horn og lys

For at få adgang til denne fjernfunktion skal du sikre dig, at følgende krav er opfyldt:

Aktivering af fjernfunktionen Horn og lys

Vælg fra rullemenuen for din FordPass-app-version nedenfor for flere detaljer om, hvordan du aktiverer fjernfunktionen Horn og lys.

FordPass App 5.X -versionen

Sådan aktiveres Horn og lys i 5.X:

1. Log ind i FordPass-appen.
  2. Gå til skærmen Bil.
  3. Vælg Bilens lokation.
  4. Tryk på knappen Horn og lys.
  5. Læs og acceptér pop-up-beskeden om brug af horn og lys ved at vælge Jeg forstår.

Din bils horn og lys vil være tændt i fem sekunder og derefter slukkes.

FordPass App 4.X -versionen

Sådan aktiveres Horn og lys i 4.X:

1. Log ind i FordPass-appen.
  2. Gå til Hjem.
  3. Find dine fjernfunktioner.
  4. Tryk på Horn og lys-ikonet i fem sekunder.
  5. Vælg en af ​​følgende svar på popup-besked:
    • Bekræft for at gennemføre handlingen.
    • Afbryd for at annullere handlingen.

Bemærk: Hvis du bekræfter, vil en besked om gennemførsel blive vist.

Horn og lys vil være aktive i fem sekunder.

Bemærk: For Mustang Mach-E er funktionen Horn og lys blevet opdateret til at omfatte følgende:

• Fjernfunktion, når du er inden for Bluetooth-rækkevidde.
  • Fjernfunktion, når du er uden for Bluetooth-rækkevidde.
  • Fjernfunktion, når Telefon som nøgle ikke er opsat.

*FordPass Appen er kompatibel med udvalgte smartphoneplatforme og tilgængelig via download. Der kan være gebyrer forbundet med dataforbindelsen.