Plug&Charge er nu tilgængelig for Explorer og Capri

Alle Explorer- og Capri-modeller kan nu tilsluttes Plug&Charge.
Plug&Charge er en gratis service og aktiveres automatisk for alle elbiler ved at aktivere den gratis adgang til BlueOval™ Charging Network (BOCN).

Hvad er Plug&Charge

Plug&Charge er en innovativ funktion, der giver dig hurtig og problemfri opladning. Du skal blot tilslutte din elbil ved en offentlig ladestation, der deltager, oplade bilen og fortsætte din rejse. Du behøver ikke at gå ind på en app eller bruge et betalings- eller RFID-kort. Når BlueOval™ Charge Network er aktiveret i FordPass™, er Plug&Charge automatisk aktiveret for alle kompatible opladere.

Fejlfinding af Plug&Charge-aktivering

Hvis køretøjet blev modtaget før den 28. august 2024, skal du følge disse trin for at aktivere det:

1. Fjern dit køretøj fra FordPass.
  2. Tilføj køretøjet til FordPass igen, og aktiver BOCN-adgangen.
  3. Plug&Charge aktiveres automatisk.