Opsætning af Apple CarPlay i din Ford Electric Explorer

Apple CarPlay er en smart måde at bruge din iPhone på, mens du kører. Følg nedenstående trin for at konfigurere dette system:

Kablet forbindelse

1. Sørg for, at du kører den nyeste version af iOS på din iPhone.
  2. Lås din iPhone op, og sæt den i USB-porten ved hjælp af et certificeret lightning-kabel.
  3. Der vises en skærm på Infotainment-systemet, som fortæller, at der blev fundet en ny enhed, og du får spørgsmålet "Vil du oprette forbindelse til Apple CarPlay?". Vælg Connect.

Trådløs forbindelse

1. Sørg for, at du kører den nyeste version af iOS på din iPhone.
  2. Par din telefon til infotainmentsystemet med Bluetooth.
  3. Der vises en prompt på køretøjets touchskærm, der spørger, om du vil bruge Bluetooth eller Apple CarPlay.
  4. Vælg Apple CarPlay. Hvis det er første gang, skal du acceptere bekræftelsen på din iPhone.

Bemærk: Din iPhone skal låses op inden for den seneste time for at bruge Apple CarPlay. Når du er forbundet med Apple CarPlay, kan din iPhone ikke længere bruges som kilde i MEDIA eller som Bluetooth-enhed. Apple CarPlay er kompatibel med iPhone 5 eller nyere, der kører iOS 7.1 eller nyere.