Hvornår vil BlueCruise være tilgængelig?

Fra august 2024 er BlueCruise tilgængelig i hele Europa, med forbehold for softwareopdateringer.

Model Year 23.5 eller nyere Mustang Mach-E-køretøjer har allerede fuld BlueCruise-kapacitet fra fabrikken. Det betyder, at hvis BlueCruise er godkendt i dit land, vil du se muligheden for at abonnere på din Ford Pass-konto.

I Storbritannien gælder dette kun for MY23-biler med Tech Pack som ekstraudstyr.

Vi undersøger i øjeblikket muligheden for at levere BlueCruise til alle andre Mustang Mach-E-køretøjer (med en Tech Pack) via Over-The-Air-softwareopdateringer. Du vil blive holdt opdateret om dette via e-mail og i app-meddelelser via din FordPass-konto.