Audiosystem: Auto-indeksering

De fleste audio filer indeholder meta-data, som gør det meget nemt at browse igennem sin musiknumre. Auto-indeksering sker, når en medie-enhed, f.eks. et USB-stik, tilsluttes din bils audiosystem. Audiosystemet vil indeksere audio-filerne og vil derefter give dig mulighed for at søge og vælge, hvad du ønsker at afspille.

Hvis du oplever problemer med auto-indeksering, bedes du kontakte din lokale Ford-forhandler for hjælp.