EcoMode

Et intelligent infosystem, som hjælper dig med at køre på en mere effektiv måde.

Det innovative system Ford EcoMode måler hele tiden din kørestils indflydelse på brændstofforbruget. Systemet analyserer din hastighed, gearskift, opbremsning og det antal korte og lange ture, du foretager. Den intelligente software rådgiver dig dernæst om, hvordan du kan forbedre brændstoføkonomien.