Hvordan starter eller stopper jeg en opladningssession for min Ford elbil?

Du kan styre din opladningssession med FordPass®-appen eller den offentlige opladningsapp på din bils berøringsskærm.

Start og stop af en opladningssession

Følg instruktionerne nedenfor for at lære, hvordan du starter og stopper en opladningssession for din Ford elbil (EV):

Ved brug af den offentlige opladningsapp (i bilen)

Sådan starter og stopper du en session ved en oplader i netværket ved hjælp af Public Charging-appen:

1. Vælg knappen Hjem på dit køretøjs berøringsskærm.

2. Tryk på Offentlig opladning.

3. Vælg opladerens placering.

• Hvis du er mere end 50 meter væk, skal du trykke på navigationsknappen for at få rutevejledning til opladeren. Tryk på Jeg er her nu når du ankommer.

• Hvis du er mindre end 50 meter væk, skal du gå til næste trin.

4. Sørg for, at opladerens og standpladsens nummer matcher det, der vises på din bils skærm.

5. Vælg Aktiver.

6. Tilslut opladeren, når "Aktiver"-knappen skifter til "Tilslut".

7. Tryk på Stop-knappen ved siden af din EVs opladningsport.

8. Frakobl opladeren, når "Stop"-knappen skifter til "Frakobl".

Bemærk: Gælder ikke for Explorer eller Capri.

Brug af FordPass App 4.X

Sådan starter og stopper du en session ved en oplader i netværket ved hjælp af FordPass-appen:

1. Log ind på FordPass.

2. Tryk på "Vis opladere".

3. Match opladeren og båsnummeret til det på FordPass.

4. Tryk på Aktiver.

5. Tilslut din EV, når opladeren indikerer, at den er klar.

6. Tryk på "Stop", når din EV når det ønskede opladningsniveau.

7. Tag opladningsledningen ud, når stationen angiver, at sessionen er slut.

Bemærk: Gælder ikke for Explorer eller Capri.

Brug af FordPass App 5.X

For at starte og stoppe en session ved en netværksoplader med FordPass-appen:

1. Åbn FordPass, og tryk på Energi.

2. Vælg Ladestation under sektionen Avanceret.

3. Match opladeren og båsnummeret til det på FordPass.

4. Tilslut din EV, når opladeren indikerer, at den er klar.

5. Tryk på "Aktiver". Det kan tage op til 2 minutter, før din opladningssession begynder.

6. Tilslut din EV, når opladeren indikerer, at den er klar.

7. Tryk på Stop-knappen ved siden af din EVs opladningsport.

8. Tag opladningsledningen ud, når stationen angiver, at sessionen er slut.

Bemærk: Gælder ikke for Explorer eller Capri.

Bemærk: FordPass tilbyder yderligere muligheder for at stoppe din opladningssession ved langsomme AC-opladningsstandere:

• Opladning på en gemt placering: Tryk på "Stop" under skærmbilledet Køretøj eller Energi i FordPass.

• Opladning på en ikke-gemt placering: Tryk på "Stop" under Køretøjsskærmbilledet i FordPass.