Understøttelse af lydafspilning på Mustang Mach-E's USB
Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Understøttelse af lydafspilning på Mustang Mach-E's USB

 

Der er ingen krav til maksimal understøttet lagerstørrelse.  Vi har dog et krav om at understøtte op til 50.000 sange.
 

For lydfilformater understøttes følgende udvidelser:

 

  • wma

  • .m4a, .m4b
  • mp3
  • .wav
  • .aac,.aa, .aax
  • .flac
  • .ogg
  • .ape
  • .aiff, .aif,
  • .dsf

 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.