Ved tilslutning til CarPlay er fejlmeddelelsen "telefonen kan ikke længere bruges som mediekilde" til stede

Denne meddelelse kan dukke op, hvis du forsøger at oprette forbindelse til CarPlay, lige når du starter køretøjet. Hvis du venter cirka et minut, efter du er begyndt at oprette forbindelse, giver dette infotainmentsystemet tid til at starte op, hvilket hjælper forbindelsen til at lykkes.

Hvis du fortsat oplever problemer med forbindelsen, bedes du kontakte din lokale Ford-forhandler.