Sådan nulstiller du infotainmentsystemet i Ford Electric Explorer/Capri

Udførelse af en systemnulstilling giver dig mulighed for at fjerne alle personlige oplysninger og gendanne indstillingerne til deres fabriksindstillinger. Følg nedenstående trin:

1. Skærmikon - lilla cirkel med seks hvide cirkler indeniTryk på dette ikon på berøringsskærmen.

2. Skærmikon - Grå cirkel med 2 hvide kontakterTryk på dette ikon.

3. Tryk på Fabriksindstilling.

4. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre nulstillingen.