Sådan bugserer du den elektriske Explorer

Se venligst ejermanualen, afsnit Energibugsering.

Hvis dit køretøj bliver inoperativt uden adgang til hjulvogne eller en køretøjstransporttrailer, kan det bugseres med alle hjul på jorden under følgende forhold:

• Dit køretøj vender fremad til bugsering i fremadgående retning.

• Dit køretøj er i tilbehørstilstand eller tændt, før det bugseres.

• Positionsvælgeren er i neutral (N).

• Den maksimalt tilladte bugseringshastighed er 50 km/t (30 mph).

• Den maksimale tilladte bugseringsafstand er 50 km (31 mi).

Bemærk: Vi anbefaler at bugsere køretøjet med et afladet HV-batteri af en professionel bugseringstjeneste.