Opsætning af Ford Electric Explorer Android Auto

Brug nedenstående trin til at konfigurere Android Auto i dit køretøj.

Kablet forbindelse

1. Sørg for, at du kører det nyeste Android OS på din enhed.
  2. Slut din Android-telefon til USB-porten ved hjælp af et certificeret USB-kabel.
  3. Tryk på app-tasten på din berøringsskærm.
  4. Vælg Android Auto på din berøringsskærm. Sørg for, at telefonen er ulåst ELLER par din Android-telefon med infotainmentsystemets Bluetooth-forbindelse, og vælg derefter "Brug Android Auto" i pop op-vinduet.
  5. Vælg OK på din touchscreen for at få besked om dataoverførsel.
  6. Følg instruktionerne på din enhed for at fortsætte opsætningen.
  7. Android Auto vises på Infotainment-berøringsskærmen, når alle anmodninger er blevet accepteret på enheden.

Trådløs forbindelse

1. Sørg for, at du kører det nyeste Android OS på din enhed.
  2. Par din telefon til infotainmentsystemet med Bluetooth.
  3. Vælg Brug Android Auto, eller vælg Annuller for Bluetooth-forbindelse.
  4. Bekræft alle anmodninger fra Android Auto på den mobile enhed for at få en vellykket Android Auto-forbindelse.

Bemærk: For at bruge Android Auto på din bilskærm skal du bruge en Android-telefon, der kører Android 6.0 eller nyere, et aktivt dataabonnement og Android Auto-appen.