Kontakter importeres ikke med Bluetooth på Ford Electric Explorer

Prøv venligst nedenstående fejlfindingstrin for at løse problemet:

1. Sørg for, at kontakterne ikke indeholder nogen specialtegn i navnet.
  2. Nulstil infotainmentsystemet ved at holde tænd/sluk-knappen nede i 10 sekunder.
  3. Fjern køretøjsforbindelsen fra telefonen, og parr derefter telefonen igen.
  4. Sørg for, at der i enhedens Bluetooth-indstillinger er valgt en mulighed for at give køretøjet adgang til kontakter.
  5. Prøv en fabriksnulstilling på infotainmentsystemet, og parr derefter din enhed igen.

Hvis ovenstående trin ikke virker, bedes du kontakte din lokale Ford-forhandler.