Kan jeg bruge den trådløse oplader i min Ford Electric Explorer, hvis min telefon har et etui på?

Hvis din telefon og etui understøtter trådløs Qi-opladning, kan du bruge den trådløse oplader med etuiet på.

Før opladning skal du sørge for at fjerne fremmedlegemer med metalkomponenter, såsom mønter, fra opbevaringsrummet.

Placér din mobiltelefon fladt på midten af hylden med displayet opad for at starte opladningen. Medmindre dit etui er Qi-kompatibelt, anbefales det, at du fjerner det før opladning. Infotainmentsystemet giver dig besked, når opladningsprocessen starter, og advarer dig, hvis der registreres fremmedlegemer med metalkomponenter i opbevaringsrummet. I sådanne tilfælde skal du straks fjerne genstandene.