Hvorfor modtager jeg fejlkoder under opladning?

Hvis du oplever fejlkoder, mens du oplader dit køretøj, skal du følge nedenstående trin for at fejlfinde problemet:

1. Sørg for, at du tilslutter opladningsudstyret korrekt.
  2. Tag ladeudstyret ud af både køretøjets ladeport og ladestationen, vægboksen eller stikkontakten.
  3. Hvis du bruger den universelle hjemmeopladerledning, skal du kontrollere stikket for at være sikker på, at det er korrekt tilsluttet til den universelle hjemmeopladers kontrolboks.
  4. Hvis opladningsudstyret er varmt eller i et varmt miljø, kan du prøve at oplade i et køligere område.
  5. Prøv en anden stikkontakt eller et andet stik, hvis du har et tilgængeligt.

Bemærk: du kan finde en liste over fejl i din Ejermanual

Hvis problemet vedvarer, skal du få dit køretøj efterset af en autoriseret forhandler.