Hvor er mine køreindstillinger på den nye helelektriske Explorer

Hvorfor er Normal indstillet som standardtilstand?

Myndighederne for godkendelse har anmodet om at definere den kørselstilstand, der blev brugt til at måle energiforbruget, som standardtilstand. Føreren skal foretage en bevidst handling for at vælge en anden tilstand end standard.

Bemærk: Normal tilstand er altid aktiv, når den anden kørselstilstand ikke er tilgængelig af tekniske årsager. For mere information henvises til brugervejledningen.

Hvordan finder man køretilstandene, når -knappen ikke er i øverste venstre hjørne af hovedskærmen?

Gå til hovedmenuen og vælg knappen Køreprofil eller brug stemmeaktivering. For mere information henvises til brugervejledningen.

Hvordan indstiller man køretilstande som favoritter?

Se ejermanual.: Gå til Kapitel Central skærmoversigt – Justering af startskærmen

1. Tryk på symbolet
  2. Hovedmenuen åbnes
  3. Du kan vælge den funktion, du vil tilføje til favoritterne, i øverste venstre hjørne.

Hvordan forbinder man farven på det omgivende lys til køretilstandene?

1. Gå til hovedmenuen
  2. vælg knappen
  3. Vælg

Hvorfor er parameterindstillingerne for den individuelle tilstand begrænset?

Ford tilbyder kun validerede og sikre kombinationer af indstillinger.