All-Electric Explorer Drive Modes

Valgbare køretilstande ændrer køretøjets og drivaggregatets egenskaber for at understøtte specifikke køreforhold og oplevelser.

Køretilstande kan vælges via en knap i den øverste bjælke på midterskærmen. Omskifterknappen til valgbare køretilstande kan flyttes til førerens personlige startskærm. Midterskærmen skifter til et tema, der illustrerer den valgte køretilstand, og matcher farven med funktionslyset i displayet og den omgivende indvendige belysning.

De tilgængelige køretilstande er: Normal, Eco, Sport, Individual (giver føreren mulighed for at definere en personlig kombination af køretilstandsparametrene), Traction (kun AWD).